Vi är Rialto Properties

Vi hyr ut lokaler i tolv olika fastigheter, alla belägna i närheten av Falkenbergs centrum

Rialto Properties är ett heltäckande lokalt förankrat fastighetsföretag, som idag består av 8 bolag, med ambitionen att vara ett företag som är med och utvecklar staden företaget verkar i.

Litenheten ligger i företagets DNA. Det är vår tillgång. Vi hyr ut lokaler i tolv olika fastigheter, alla belägna i närheten av Falkenbergs centrum. Det finns lokaler för alla typer av verksamheter, och finns inte lokalen ni söker idag, kontakta oss gärna så kan vi arbeta fram en lösning tillsammans.

Vi känner till markerna, för vi har sprungit på dem sedan barnsben. Vi vet hur Falkenbergs invånare rör sig och vad de efterfrågar – för att vi är en del av dem. Vi har många och trogna samarbetspartners i det lokala näringslivet. Vi vet vem vi arbetar med och vilka vi köper tjänster av. På så sätt undviker vi dåliga överraskningar, både för oss själva och för våra kunder.

Det här samarbetet, det ömsesidiga förtroendet mellan Rialto Properties och våra kunder gör det möjligt för oss att tillsammans utveckla Falkenberg. Tillsammans bygger vi nya klimatsmarta industrifastigheter. Tillsammans sparar vi personliga minnen för eftervärlden.

2023 bytte Eirefelt Fastigheter namn till Rialto Properties.

Anpassat efter era behov

Räcker inte lokalerna till, eller är ni på jakt efter ert första kontor? Vi anpassar efter era behov.

Rialto Properties
Kanslistvägen 12B
311 39 Falkenberg

Telefon: 0346-120 00
martin@rialtoproperties.se